Slovenskí volejbalisti prehrali v Bulharsku 1:3

29.09.2015 Celý región

Sofia 28. septembra (TASR) - Slovenskí volejbaloví reprezentanti prehrali v druhom prípravnom zápase pred majstrovstvami Európy v Sofii s domácim Bulharskom 1:3. Zverenci trénera Alberta Giulianiho sa v utorok presunú späť do Púchova, kde budú pokračovať v príprave na šampionát. V generálke na ME, ktoré sa uskutočnia od 9. do 18. októbra v Bulharsku a v Taliansku, sa Slováci stretnú v utorok 6. októbra na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu proti úradujúcim majstrom sveta Poliakom.

druhý prípravný zápas v Sofii:

Bulharsko - Slovensko 3:1 (19, 16, -29, 21)
Zápas trval 104 minút, hralo sa bez divákov.

Bulharsko: G. Bratojev 4, N. Penčev 15, Todorov 10, Nikolov 14, Aleksiev 7, Josifov 5, liberá Salparov a Ivanov (Gradinarov 5, Učikov 12, Agoncev 0, Gocev 4). Tréner: P. Konstantinov.
SR: Zaťko 0, Chrtiansky ml. 5, Prešinský 1, Michalovič 22, Paták 1, Kohút , libero M. Kubš (Končál 1, M. Sopko st. 3, Ogurčák 11, Horník 3, Ondrovič 9). Tréner: A. Giuliani.
 
hlas po zápase:
Alberto Giuliani, tréner SR: "Bulhari v druhom zápase nenechali nič na náhodu a išli naplno. V prvých dvoch setoch sme s nimi držali krok, ale v rozhodujúcich momentoch ukázali svoju kvalitu a vysokú úroveň. Sme radi, že sme zvládli koncovku tretieho setu. V štvrtom bol priebeh vyrovnaný, ešte sme viedli 16:15, ale v koncovke sme podobne ako v nedeľu urobili zbytočné chyby a súper to potrestal. V každom prípade boli pre nás zápasy so silným Bulharskom veľkou školou a teraz sa pripravíme na posledného súpera pred ME, ktorým bude Poľsko."
 

Vyberte región